Haliç Anaokulu
SÜTLÜCE MAH. SANDALCI KERİM SK. HALIÇ ILKOKUL BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 BEYOĞLU / İSTANBUL

VİZYON

YAŞADIĞIMIZ ÇAĞIN GEREĞİ ,GELECEĞİN SANAYİ ÜLKESİ TÜRKİYE İÇİN NİTELİKLİ,KENDİSİNE GÜVENEN ,GİRİŞİMCİ,AHLAKLI ,GELİŞMEYE VE YENİLİĞE AÇIK ,İSTEK VE GAYRETLERİ SAYESİNDE İLERİ EĞİTİMİN KAPILARINI AÇAN,SOSYAL VE KÜLTÜREL YÖNDEN GELİŞMİŞ TEMEL İLKÖĞRETİMİN EĞİTİM ALANINDA OKULUMUZU BÖLGEMİZDE BİR TERCİH SEBEBİ VE CAZİBE MERKEZİ MENUBU OLMAKTAN GURUR DUYULAN GÜÇLÜ VE SAYGIN BİR EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR.

MİSYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli ve mutlu öğrencilerin yetiştirildiği, saygın ve tercih edilen bir okul olmaktır.

Tam Gün

08.50- 13.50